У надверчір’я свята святого Миколая Чудотворця семінарійна спільнота розпочала святкування Великою Вечірнею з Литією. Це торжественне моління очолив віце-ректор ІФДС прот. д-р Андрій Чорненко.

Після вечірньої трапези, культурно-мистецький відділ впровадив нову традицію у нашу семінарію під назвою «Таємний друг», суть якої було принести трошки чуда та радості нашій спільноті. Напередодні кожен семінарист отримав свого таємного друга, якому мав приготувати подарунок від Св. Миколая. Після вечері бр. Василь Кінах роздавав ці подарунки.

Опісля до нашої семінарійної спільноти завітав Святий Миколай. Радість про Святого Миколая приготували учасники Товариства українських студентів-католиків «Обнова». Вони представили нам життя та служіння святого та змогли запалити в наших серцях іскру доброти, милосердя та чуда яка перебуватиме у наших серця ще довгий час

Згодом кожен курс нашої семінарії отримав подарунки від Святого Миколая та заспівав пісню до Миколая або коляду.

На завершення ректор ІФДС прот. Олесь Будзяк подякував Товариству за те, що вони завітали до нашої семінарії та побажав продовжувати таку цікаву та корисну працю і надалі.

стаття: Гедзик Павло
фото: Михайло Краївський

Інформаційний центр ІФДС

IMG_7070.JPG IMG_7169.JPG IMG_7179.JPG

IMG_7189.JPG IMG_7197.JPG IMG_7261.JPG